Witte wijn

3 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in
 1. Neumeyer Riesling Finkenberg

  Neumeyer Riesling Finkenberg

  € 15,95

  Veel wijngaarden in de Elzas zijn nog steeds familiebedrijven, waarvan 51 grand cru’s. De Elzas is een soort pionier voor biologische en biodynamische wijnbouw, maar liefst 14% van de wijnen worden biologisch geproduceerd. De Elzas kent een grote diversiteit aan terroir, er valt redelijk weinig regen en heeft warme dagen met koele nachten.

  Meer Informatie
 2. Schumann-Nägler Riesling Oscar

  Schumann-Nägler Riesling Oscar

  € 6,47

  Weingut Schumann-Naegler is gelegen in Geisenheim, in het hart van de Rheingau. De wijngaarden liggen hier direct aan de oevers van de Rijn, die hier bijna 800m breed is. De nabijheid van dit grote wateroppervlak zorgt voor natuurlijke omstandigheden die ideaal zijn voor edelzoete wijn van Riesling-druiven, waar zeer hoge prijzen voor betaald worden. Er wordt echter ook uitstekende droge riesling geproduceerd. De gemengde bodems in deze streek worden gekenmerkt door kwartsier, leem, löss en mergel. Dit geeft de wijnen een uitgesproken mineraal karakter.

  Meer Informatie
 3. Schumann-Nägler Riesling Reserve

  Schumann-Nägler Riesling Reserve

  € 9,95

  Weingut Schumann-Nägler is gelegen in Geisenheim, in het hart van de Rheingau. De wijngaarden liggen hier direct aan de oevers van de Rijn, die hier bijna 800m breed is. De nabijheid van dit grote wateroppervlak zorgt voor natuurlijke omstandigheden die ideaal zijn voor edelzoete wijn van Riesling-druiven, waar zeer hoge prijzen voor betaald worden. Er wordt echter ook uitstekende droge riesling geproduceerd. De gemengde bodems in deze streek worden gekenmerkt door kwartsier, leem, löss en mergel. Dit geeft de wijnen een uitgesproken mineraal karakter.

  Meer Informatie

3 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in